Yhden toivon tie Paula Havaste

ISBN: 9789512089772

Published:

Hardcover

446 pages


Description

Yhden toivon tie  by  Paula Havaste

Yhden toivon tie by Paula Havaste
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 446 pages | ISBN: 9789512089772 | 6.61 Mb

Toiveet voivat olla vaarallisiaVesi virtaa tykyttävän olkapään yli ja liukuu pitkin mustelmille lyötyjen rintojen pintaa, virta pyyhkii verta valuvaa jalkoväliä, ruhjeille iskettyjä varpaita. Vesi on hyytävän kylmää, mutta samalla se turruttaaMoreToiveet voivat olla vaarallisiaVesi virtaa tykyttävän olkapään yli ja liukuu pitkin mustelmille lyötyjen rintojen pintaa, virta pyyhkii verta valuvaa jalkoväliä, ruhjeille iskettyjä varpaita.

Vesi on hyytävän kylmää, mutta samalla se turruttaa kivun. Oili kelluu hetken, ojentaa käsiään taivaalla leijuvia kultasäteitä kohti, vajoaa sitten pinnan alle ja muistaa ajan, jolloin kaikki oli vielä hyvin.Sota Neuvostoliittoa vastaan on kestänyt jo vuosia, mutta Oilin mieltä sekään ei saa matalaksi. Kemissä eletään Berliinin aikaa, työ saksalaisessa sotilassairaalassa on innostavaa ja ystävät pitävät suomalaistytölle seuraa. Tärkein on kuitenkin Horst, komea saksalainen sotilas, joka on luvannut hankkia avioliittoluvan itse Hitleriltä ja viedä Oilin mukanaan.

Kun sota viimein päättyy ja saksalaiset komennetaan poistumaan maasta, Oili panee kaiken toivonsa Horstin varaan ja lähtee uhkarohkealle matkalle kohti Saksaa.Yhden toivon tie on tarina sokeasta uskosta, sisaruusrakkaudesta sekä suomalaisten naisten ikiaikaisesta sinnikkyydestä. Raju selviytymistarina on itsenäinen jatko-osa vuonna 2010 ilmestyneelle romaanille Kaksi rakkautta.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Yhden toivon tie":


agentitangeloriginal.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us